Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Наша визија

          Нашата визија е да бидеме признати лидери во исполнувањето на најдобрата грижа за бебињата и децата од предучилишна возраст.
Пред сè знаејки за нашите посебни образовни програми создадени и спроведени со дечињата под секојдневен мониторинг од страна на дипломиран педагог со 26 годишно искуство, талентирани тимови кои работат со децата, кујна која овозможува прилагодено мени за секое дете, двор со организирана, осмислена и испланирана програма и содржини за работа и престој на отворено како и односот со заедницата.
          Ние се гордееме на нашиот уникатен спој од забава и учење во безбедна и грижлива средина.