Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         
Дополнителни активности
 
 Јазична секција
 
 Спорт
 
Јога за мајки и деца
 
 Мали научници
 
 Мали истражувачи
 
 Математика низ игра
 
 Ликовна секицја
 
 Еко Ботаника
 
 Драмска секција