Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Наша мисија

          Поаѓајки од мотото #Дететопредсè, нашата мисија е да ги мотивираме, инспирираме, охрабруваме и подржуваме дечињата преку создавање на безбедна, развојно соодветна и грижлива средина која промовира социјален, емоционален, когнитивен и физички развој, поттикнува да создадат позитивна слика за себе како и љубов кон знаењето, со единствена цел нашите најмали да обезбедат силна основа за понатамошни успеси во животот.

Наша мисија