Јави се сега +389 71 311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Услуги

 • СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ ЗА ДЕЦА ОД ЈАСЛЕНА ВОЗРАСТ ( 9 месеци до 2 години)
  - целодневна исхрана  ( четири оброци прилагодени на возраста + еден дополнителен)...

 • СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ ЗА ДЕЦА НА ВОЗРАСТ ОД 3 год. - 6 год.
  - целодневна исхрана (четири оброци прилагодени на возраста + еден дополнителен)...
 • СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ ЗА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА  
  - креативен материјал и креативна едукација на децата
  - реализирање на еден ден од креативната работилница на англиски јазик во комплет со обезбедена литература и ЦД...