Јави се сега +389 71 311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Кога можете да не посетите

Закажете посета на нашата

ПРИВАТНА УСТАНОВА ЗА ДЕЦА – ДЕТСКА ГРАДИНКА LITTLE ME

моб.: 070 / 380 - 332

Контакт лице Снежана,

ТЕРМИНИ ЗА ПОСЕТА:

Секој работен ден од 9.30 - 11.30 часот и од 18.30 - 20.30 часот

Во сабота од 10.00 – 13.00 часот

ОБРАСЦИ И ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ

Комплетна документација за запишување на Вашето дете ќе добиете при посета на градинката.